ACTUALITÉS

19
MAY

Prop de 15 tones d’aliments recollits!! Gràcies!

Des de la Plataforma Gavà Solidària i totes les entitats, col·lectius i empreses que en formem part, es va proposar l’organització de la 3a. Jornada Solidària d’Àmbit Local – “Viu un dia solidari a Gavà”.

La jornada tenia per objectiu la recollida d’aliments i/o aportacions econòmiques que posteriorment s’emprarien per l’adquisició d’aliments destinats a les famílies més desfavorides de la nostra ciutat.

Aquesta fita es va fer realitat el passat dissabte 7 de maig. I s’ha pogut fer realitat gràcies a la suma d’esforços i la implicació de prop de dues-centes persones voluntàries, la comunitat educativa i una vuitantena d’entitats, col·lectius, empreses i comerços de la nostra ciutat:

Gràcies a tu, ho hem fet possible!

La ciutat ha estat, de nou, mirall de la solidaritat de les seves persones a través d’activitats populars i actes festius i solidaris en suport a La Plataforma Gavà Solidària.

El resultat? Prop de 15 tones d’aliments recollits, a més a més de la satisfacció per la implicació de tothom en aquesta solidaritat compartida.

La feina no s’atura. Vull agrair un cop més la teva participació i implicació, alhora que et convido a tu i a totes aquelles persones, col·lectius, entitats, empreses i comerços a que et sumis en la organització de futures accions solidàries a la ciutat.

Générales