ACTUALITÉS

24
ABR

Projecte intercicle Sant Jordi 2018

El 23 d´abril és tradició que els alumnes de Seconde representin la popular llegenda de Sant Jordi als alumnes de Maternelle i CP. Aquest any els alumnes de 2nde, amb un grup de nois i noies de CM2 i CP, han estat els protagonistes i han treballat molt durant setmanes per oferir una adaptació de l’obra dirigida als més menuts.
A les classes de Maternelle i CP, la mestra de català ha explicat el conte de la llegenda de Sant Jordi i els alumnes han après la cançó “Un drac ferotge” que han cantat tots junts, públic i actors, a la fi de l’obra.

Amb aquesta activitat hem desenvolupat la implicació dels nois, l’aprenentatge en autonomia i la interacció per nivells que enriqueix la convivència i el respecte a la nostra escola.
L’èxit del nostre projecte intercicle ha estat possible gràcies a tot l’esforç emprat en el desenvolupament de les tasques de producció, logística, decorats etc. Agraïm la col·laboració per participar amb il·lusió a les mestres de català Núria Olivé, Ariadna Sarrats i Sandra Tello, a les mestres de CPB i CM2 C, Marion Hullé i Maribel Aguilar i a tots els alumnes involucrats.

Générales