ACTUALITÉS

15
DIC

Presentació projectes d’App

Avui s’han presentat els projectes d’App que els alumnes de 1r de Batxibac/IB van fer l’any passat. La presentació estava dirigida als alumnes de 2nde i tenia un doble objectiu: reconèixer el gran treball que van fer els equips finalistes en els certàmens d’MSchools  i de Talent a les Aules, i motivar la creativitat i la participació dels alumnes que aquest curs estan a 2nde.

Finalistes del Certamen Student Awards de MSchools en la modalitat App Education:

Oh My Way: una App per a ajudar a les persones invidents i amb mobilitat reduïda a moure’s de forma lliure per la ciutat. Ho aconsegueix de manera col·laborativa entre tots els usuaris de l’App. Guanyadora de l’edició 2020.

No es No: una App pensada per a garantir la seguretat de les dones en els moments de màxima vulnerabilitat, fent denúncia de qualsevol agressió i utilitzant la tecnologia per a la seguretat personal. Finalista del certamen.

Finalistes del certamen Talent a les Aules:

DreamJobing: una plataforma per a promoure les experiències laborals entre els joves que estan en procés de formació. Una nova manera de trobar contactes per a poder fer pràctiques en empresa. Més dinàmica i pensada per a crear perfils competencials. 2n premi de l’edició 2020.

Prouver Test: una App pensada per a facilitar les tasques relacionades amb l’estudi: fer mapes conceptuals, creació de bancs de preguntes, elaboració de tests. Tot això gràcies a la col·laboració i a la interacció dins la comunitat.

Secondaire