ACTUALITÉS

18
JUN

MSchools Student Awards – Finalistes 2020

Un any més, hem participat al certamen MSchools Student Awards amb l’alumnat de 2nde.  L’edició d’enguany ha estat marcada per la Covid-19 i el confinament però no ha evitat que el nostre alumnat hagi presentat uns projectes magnífics, unes grans idees i molt de treball darrera de cadascun d’ells.


Vam presentar 6 projectes (2 de cada classe): Rayo, Healthy Cook, NOesNO, VolunariApp, GeoCity i Oh My Way! Tots ells comparteixen la tecnologia mòbil i la voluntat de desenvolupar algun dels Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats a l’agenda de les Nacions Unides.

D’aquests 6, NOesNO i Oh My Way! van ser seleccionats finalistes del certamen. D’entre tots els projectes presentats per Instituts i Escoles d’arreu de Catalunya en la modalitat AppEducation (3r i 4t ESO), es van escollir 9 finalistes. I 2 d’aquests 9 finalistes, representants de la nostra escola. Tot un premi a l’esforç, la constància, la dedicació i el bon treball.

Ahir, 17 de juny de 2020, es va celebrar la final i el projecte Oh My Way! va ser escollit guanyador. Pensem en la transcendència del premi quan prenem consciència que al jurat es troben representants de la GSMA i del Departament d’Ensenyament.

Volem felicitar als 6 projectes participants i, en especial, al NOesNO i Oh My Way! L’enhorabona!

Ramon Sebastià, Carlos Ruiz-Herrera, Àlex Espada i Jordan Oliveras

2n Batx, Secondaire