ACTUALITÉS

27
FEB

Lliga de Debat de Secundària 2017

Per segon any consecutiu, el LFG – Bon Soleil participem a la Lliga de Debat organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats, que s’ha celebrat a la Universitat Pompeu Fabra els dies 23 i 24 de febrer.

En aquesta competició els alumnes s’enfronten els uns als altres a través de la paraula i de l’art de la dialèctica defensant la posició a favor o en contra respecte a un determinat tema, sempre utilitzant la llengua catalana.

Enguany el tema de debat ha girat al voltant de la pregunta «Els animals tenen drets?» i en els quatre debats que hem realitzat ens ha tocat defensar dues vegades la posició «a favor» i dues més la posició «en contra».

Igual que l’any passat, els nostres alumnes han competit i han demostrat tenir un molt bon domini de l’expressió oral i de la posada en escena. Malauradament la nostra aventura es va acabar als quarts de final on vam ser eliminats, cal dir, però que els jutges sempre ens han donat un «feedback» molt positiu.

Així doncs, felicitem al Pau Montserrat, l’Edgar Nin, la Marrietje Carranza, l’Anna Pinazo, la Monica McDonough, la Martina Ferrerons i l’Elisabet Marina (alumnes de 1r de Batx.) per haver lluitat fins al final i per haver demostrat que es por desmuntar al rival utilitzant la paraula.

IMG-20170224-WA0019

IMG-20170223-WA0025

Secondaire