ACTUALITÉS

9
FEB

Jornada de portes obertes a tots els campus de la UPC

Els campus de Barcelona, Castelldefels, Manresa, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Vilanova i la Geltrú i Igualada de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) celebren conjuntament, el dimecres 25 de febrer, una Jornada de Portes Obertes adreçada a estudiants que estan cursant el Batxillerat o bé CFGS, pero també oberta al professorat de secundària.

Els assistents rebran informació sobre els estudis que s’ofereixen i les sortides professionals de cadascun d’ells i podran participar en una visita guiada a les instal·lacions i els laboratoris dels centres.

La UPC i els seus centres adscrits imparteixen prop de 130 títols de grau, prop de la meitat dels quals són dobles titulacions.

Per poder assistir a les Jornades de Portes Obertes cal inscriure-s’hi.
Les sessions del taller-concurs Comunika se celebren els dissabtes en horari de matí.
Sessions informatives dels graus de la UIC el dijous 12.

La Universitat Internacional (UIC) organitza, el 12 de febrer, sessions informatives dels graus i dobles titulacions d’ADE, Arquitectura, Dret, Comunicació Audiovisual, Educació Infantil, Primària, Humanitats, Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques, Infermeria, Fisioteràpia i Odontologia.

Les sessions, que se celebraran a les 18 hores als campus de Barcelona i Sant Cugat, s’adrecen a alumnes de segon de Batxillerat i CFGS i a les seves famílies.

Els estudiants de segon de Batxillerat i CFGS interessats pels estudis de Comunicació Audiovisual, Periodisme i Publicitat també tenen l’oportunitat de participar, el 21 de febrer i el 7 de març, al taller-concurs Comunika.

Els participants, guiats pel professorat de la Facultat de Ciències de la Comunicació, crearan un audiovisual utilitzant les instal·lacions de ràdio i televisió del centre. Un jurat premiarà les millors realitzacions.

 

Unportal

1n Batx, 2n Batx, 2nde, Secondaire