ACTUALITÉS

10
NOV

Entre tots fem Eco-Escola

Els valors de la sostenibilitat ambiental estan molt presents al LIB-Bon Soleil, tota la comunitat escolar participa d’aquest projecte significatiu per a la millora del nostre entorn. Enguany amb una especial atenció a l’ús sostenible de l’energia. 

Per tercer any consecutiu, des del LIB-Bon Soleil i la Fundació Antonio Cabré seguim consolidant el projecte Eco-Escola. L’educació ambiental enfocada cap a un desenvolupament sostenible és la base d’aquest treball transversal que vol fer partícips a tota la comunitat del centre, creant hàbits que incloguin la dimensió ambiental en la presa de decisions. 

El Comitè Ambiental d’enguany està format pels alumnes Enzo Gallego, Marion Penigot, Athina Korontinis, Pablo Sahonet, per l’Equip Directiu del centre i pel professor coordinador del Programa Eco-Escola, en Jordi Llinàs. Aquest comitè es reuneix setmanalment i té com a objectiu prioritari integrar la variable ambiental en totes les activitats del centre a través d’un Pla d’Acció emmarcat al llarg del curs 2020-2021

Els alumnes del Comitè estan preparant diferents activitats de sensibilització en relació a l’aigua, els residus, la mobilitat sostenible, la biodiversitat i l’entorn escolar. Aquest any es vol incidir de forma especial en l’energia, promovent mesures d’estalvi i eficiència energètica i conscienciant sobre el propi ús sostenible de l’energia tant a l’escola com a casa. 

Fem Eco-Escola entre tots… estudiants, professors i famílies!

eco-ecole, Générales