ACTUALITÉS

15
DIC

David Barrufet apadrina nuestra Olimpiada de Balonmano

David Barrufet i Bofill ha sido un portero de Balonmano, de alto rendimiento, siendo olímpico con medalla de bronce en las olimpiadas de Sidney 2000 y Pekín 2008. También ha sido campeón del mundo en Túnez 2005, entre otros muchos títulos más.

A nivel de club ha sido el gran capitán del F.C. Barcelona, conquistando la Copa de Europa de clubs en diversas ocasiones.

Su palmarés es prácticamente inalcanzable, perteneciente al gran equipo de Balonmano del F.C. Barcelona que marcó una época en la historia del balonmano europeo, liderado por el prestigioso entrenador Valero Rivera.

David nació en Barcelona en 1970 y se inició en el balonmano a través de su colegio, la SAFA de Horta.

Actualmente trabaja en el departamento jurídico del F.C. Barcelona.

Ha sido considerado en varias temporadas como el mejor portero del mundo.

Para nosotros es un honor que un jugador de este nivel, y sobre todo una gran persona como David, apadrine nuestra olimpiada de balonmano.

Gracias, David.

«Estimats amics del Lyceé Bon Soleil,

Tots tenim molta sort de poder fer un esport que ens agrada i que ens fa gaudir d’aquell moments en els que estem jugant, però si mirem més enllà no només estem practicant esport ens estem formant com a persones, el fer esport ens permet tenir una formació més global.

Poder fer esport ens transmet uns valors que dia a dia el utilitzem sense adornar-nos a la vida personal i professional, valors com la responsabilitat i el compromís d’entrenar al màxim i de donar-ho tot tant ens els entrenaments com als partits ens ha de fer tenir aquests mateixos valors a l’hora d’estudiar o treballar.

El respecte per el company i el rival ens ha de servir per respectar a totes les persones i coses del nostre voltant.

La col•laboració i el treball en equip necessària per poder guanyar partits ens ensenyarà que si fem les coses amb els demés el resultat serà molt més bo que si ho intentem fer tot sols.

I com no ! l’esperit d’autosuperació que ens fa esforçant-se per ser intentar millorar en tots els aspectes, qui s’esforça i dona el seu màxim ha d’estar orgullós de poder dir que ho ha donat tot…. i passi el que passi ja és un guanyador.

Com podeu veure, l’esport i la vida personal i professional al final son una, per això amics gaudiu de fer esport i penseu que l’esport també forma part de la vostra formació i no només a nivell esportiu.

Una abraçada.»

KMBT_C284e-20151214090307

École Sportive